Forul de Organizare Comunitară și Administrare Sustenabilă, FOCAS, asociație civică cu personalitate juridică, a fost creat anul trecut de cinci membri din Grupul de Inițiativă Civică Bucureștii Noi cu vocație de militantism civic.

Ei își propun ca în următorii doi ani, până la alegerile locale din anul 2020 să identifice, să antreneze și să promoveze vecini cu noi, din arondismentul Bucureștii Noi, în consiliul local al sectorului 1 în următoarele două formule:

– A. Un candidat independent față de formațiuni politice – “dependent” doar de cetățenii care îl aleg – care să locuiască în Bucureștii Noi, să fi activat civic în cartierele arondismentului în perioada 2018-2020 și care să ne reprezinte în Consilul Local sector 1;

– B. Nouă candidați pe liste de partid ( indiferent ce partid ) – nu cinci precum în actualul consiliu local 2016-2020 – care provin din comunitatea Bucureștii Noi, activează în diverse proiecte civice în perioada 2018-2020 “cot la cot cu noi”, devin astfel cunoscuți comunității și câștigă încrederea acesteia spre a fi votați pentru pozițiile de consilieri locali la sector 1, pe liste de partid, în anul 2020.

Candidatul independent sau oricare dintre cei nouă de pe liste de partid poate fi unul dintre VOI, membri simpatizanți actuali ai paginii Grupului de Inițiativă Civică Bucureștii Noi.

Este un proiect ambițios care presupune multă voință, muncă și dăruire și este COMPLET SEPARAT de celelalte proiecte actuale și de viitor ale Grupului de Inițiativă Civică Bucureștii Noi (GICBN).

Intenția FOCAS este de a coopta și alte, decât GICBN, inițiative civice locale din arondismentul Bucureștii Noi în implementarea acestui proiect.

Cine este interesat dintre voi îl invit să mă abordeze separat să-i ofer orice alte lămuriri are nevoie.

Este momentul STARTULUI!

https://www.facebook.com/FOCAS.Bucurestii.Noi/

CAMPANIE DE RECRUTARE MEMBRI FOCAS Forul de Organizare Comunitară și Administrare Sustenabilă, FOCAS, asociație civică…

Publicată de FOCAS Bucurestii Noi pe 23 Mai 2018

Leave a Reply